LifeTime-träff

 I dag var det LifeTime-träff på Xtravaganza.

Denna gången var vi många, närmare bestämt tio (10) deltagare och vår härliga (eller som jag vill kalla dem viktcoach) Emmelie Rygaard.

 
Det var en blandad grupp; en del som kommit i mål och som jobbade med att behålla vikten, en del som gick på halvfart och önskade ytterligare viktminskning, en del som hade några kilo att gå ner och gick på helfart sedan någon dag tillbaka och en del som hade lite fler kilon att gå ner och som gått på helfart under längre tid, ytterligare andra som planerade att börja med helfart osv. Att vara med i en LifeTime-grupp är annorlunda än att vara med i Intensiv-gruppen.

.
I Intensiv-gruppen är man på ungefär samma nivå, i alla fall i början, även om vissa väljer viktminskning med Helfart och andra med Halvfart. Som sagt i en LifeTime-grupp är man på olika nivåer och det ger lite andra dimensionerDet finns avsnitt i LifeTime-programmet för årets olika månader och det är två träffar varje månad (varannan vecka). Den här gången pratade vi om att kommunicera på ett positivt sätt med sitt inre och att man alltid ska göra medvetna val.
Det är ju så med både viktuppgången och viktminskningen. Du gör själv dina val. Det som man åstadkommer med t ex Mental träning är att man når sitt undermedvetna och verkligen gör medvetna val samt tar konsekvenserna av dem. Det går inte att skylla på någon annan än sig själv om man går upp i vikt. På samma sätt har man ju faktiskt bara sig själv att tacka och berömma när man lyckats med sin viktminskning och nått sitt mål.

Så det så!

Ha det allra bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229