Ledig fredag ? Nej varför då?

Det kändes inte som att det kändes så motiverat att ta ledig fredag i dag när inte Sven är hemma. Jag tog dock en minisovmorgon och hade sedan tänkt gå ut och gå en promenad. Men efter att ha talat med både Sven och Andreas i telefon blev klockan så mycket att jag skippade promenaden (dessutom regnade det och blåste svinkallt), Jag gjorde istället mig iordning och åt frukost och kom till jobbet strax efter nio.

Det blev en del gjort under dagen och även en del ärendediskussioner med kollegorna. Dessutom fick vi besök av SACOs regionala skyddsombud, vilket var den huvudsakliga anledningen till att jag åkte till jobbet. Mötet gick bra och sedan återgick vi till jobbet.

Fredag kväll och inte mycket tid att laga mat. Kocken har tagit ledigt. Jag bestämde mig för att beställa sushi från Fushion sushi (https://www.fusion-sushi.se/)

Som vanigt jättegott.

12 bitars shusi, sjögrässallad, friterade räkor och dumpling och cheescake

Jag tillbringade kvällen i soffan framför TV:N och med iPaden. Avkopplande och en skön fredag.

Pratade också med Sven som blev flyttade till kardiologen - rätt avdelning för honom - som fått en plats ledig. Nu kan han vara uppkopplad hela tiden och de har koll på hans hjärtverksamhet.

Jag hittade en ny foundation (någon som har erfarenhet av den?) som jag beställde. Ska bli spännande att se om den håller vad den lovar.

Jag beställde också ett par byxor och bråkade (dvs reklammerade) ett par andra som jag köpt och som inte höll måttet.

Gillar

Kommentarer