Konsten att prioritera.

I dag var det dags för yoga igen på morgonen. Dagen övningar var verkligen utmanande. Inte visste jag att jag kunde böja och bända min kropp så. Den gick, men var nästan lite smärtsamt. Tro dock inte att jag ger mig. Det är så härlig att utmana sig själv. På yogan är det verkligen ingen tävling. Man försjunker verkligen i sig själv, stänger ute allt annat och lyssnar bara till Anjas mjuka röst. Liksom träningen har yogan blivit ett behov. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli en fortsättning på detta.

Dagen på jobbet rusade iväg. Det var telefonsamtal som skulle ringas. Förundersökningar som skulle godkännas. Åklagarens begäran om förlängd åtalstid som skulle diskuteras med häktad klient. Råd som skulle ges till ett dödsbo. En klientsom hade ringt hela veckan skulle ringas och han ville tala om hur tacksam han var för det jag gjort. Då blir man glad. Plötsligt var klockan tre och jag hade massor kvar att göra. Bl a förbereda två förhandlingar som jag ska på i morgon.

Nu fick jag prioritera. Jag skulle egentligen träna, köra dubbelpass. Vi måste avboka minst tre timmar innan och det gjorde jag, dock med lite sorg i hjärtat.

Vilken tur att jag valde den prioriteringen. Jag var inte klar med mina förberedelser förrän 21.30. Då hade jag skrivit yttrande med nio bilagor, skrivit förhandlings-PM, gjort en mini rättsutredning över domstolspraxis, skrivit en plädering.

Kom hem och drack ett par koppar te och slappade lite i soffan.

I morgon blir det en heldag i tingsrätten, med en huvudförhandling i brottmål på förmiddagen och en muntlig förberedelse i ett vårdnads ärende på eftermiddagen. I morgon kväll behöver jag nog min inbokade träning.

Egyptisk symbol för livet. Livets tecken.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229