Konståkningstävling i Mölndal

Vårt barnbarn Amanda har under tre år åkt konståkning i Varbergs konståkningsklubb. Från de första staplande skridskoskären har utvecklingen gått fram till att hon nu har blivit godkänd som tävlingsåkare.
Klubbens logga har tagits fram av Annelie
Vi har varit och tittat på när Amanda kört klubbtävlingar, men i dag var det dags för hennes första tävling. Tävlingen gick i Åbys ishall, i Mölndal. Det var nervöst för alla, inte bara Amanda. Det fanns emellertid ingen anledning att vara nervös för det gick jättebra och Amanda var nöjd. Den första tävlingen gav blodad tand och hon vill nu fortsätta med fler tävlingar.
I Amandas åldersklass utses inga vinnare, utan alla får pris och omdömen över ökningen. Omdömen kan ges med 1-3 där 3 är det bästa. Amanda fick en 1:a och resten 2:or. Ett bra resultat med tanke på att det var första tävlingen.
När vi kom tillbaka till Tvååker blev det en biltvätt. Vi hade kört 34 mil på isblaskiga och saltade vägar och bilen var rejält skitig. När vi alla var samlade igen blev det soffmys och supergod tapas.
Plötslig dyker kompisen och grannen upp med sin kompis Josefine, båda norrlänningar i förskingringen. Det blev genast en uppsluppen stämning och många skratt. Alla försökte överösta varandra och överglänsa varandra med otroliga historier och jämförelser mellan Skåne och Norrland.
Vin och snack och skratt, skånska, halländska och norrländska i en salig röra. Härligt med spontana besök.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Vilken härlig dag och kväll! Kör nu försiktigt när nu ska hemnouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229