Klar för semester

Eftersom det fanns lite som skulle fixas och bli klart innan semester så var det nödvändigt att åka in och jobba i dag. Fast det blev en rejäl sovmorgon, precis som jag hade lovat mig själv, och jag var inte inne på kontoret förrän vid 10-tiden.

Sedan var jag så mycket effektivare. Faktiskt så var jag fokuserad hela tiden och höll energin uppe med lite vindruvor och äpple. ja ett glas apelsinjuice slank också ned. Det gällde ju att hålla blodsockret uppe.

Som sagt jag jobbade på och undan och allt eftersom så kunde jag stryka det ena efter det andra på Att-göra-innan-semestern-listan. Härligt!

När jag lämnade kontoret vid 17-tiden så var skrivbordet tomt och listan likaså. Sedan kommer det så klart - i vanlig ordning - att vara mycket som ska göras när jag kommer tillbaka. Höstens kalender är fullspäckad.

När jag kom hem och satte mig att njuta i solen på uteplatsen kände jag hur stressen bara rann av mig. Trots att det bara är 1,5 månad Sean förra semestern så har det varit en intensiv period, med jobb även på helgerna och mycket som skulle lösas. Så - ja - jag känner mig verkligen i behov av ledighet.

Vi pratade om vädret i Medelhavet och jag hittade denna väderprognos.

Det blev ytterligare en ljuvlig sommarkväll och vi satt så klart ute och åt

Kvällen avslutades med spa och nu är jag så trött att jag går och lägger mig.

God natt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att du får en härlig ledighetnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229