Julmingel á la Corona

Började dagen med att köra till Helsingborg för en tingsrättsförhandling. Trots att det var många förhandlingar på gång så var korridorerna tomma och alla höll bra avstånd. Det fanns inget att klaga på. När förhandlingen var slut körde jag gladeligen söderut igen. I Helsingborg är ju smittspridningen värst i Skåne, även om den är stor i Malmö också.

Innan jag återvände till kontoret fixade jag lite med personalens julklappar. Sedan blev det lite kontroll av mailen och mycket mer än så hanns inte med innan det var dags för vårt julmingel.

Vi träffas ju varje dag, även om inte alla är på jobbet samtidigt, eftersom många av oss väljer att jobba hemma - eller som Diana på Landskronakontoet där hon är ensam. I dag valde vi emellertid att ha julmingel och vi var noga med att hålla avstånd och ha aktiviteter som var "coronasäkra".

För att inte behöva sitta för nära varandra (armlängdsavstånd) dukade vi i korridoren där vi kunde sätta upp ett riktigt långt långbord.

Trots den situation som vi befinner oss i kunde vi både ha lekar och tävlingar, äta jultallrik - som vi serverade vid borden och inte som buffé - ha julklappslotteri och gottebord. Jag höll också ett tal till personalen och de fick julklapp även från företaget.

Det blev en riktigt lyckad eftermiddag.

Gillar