Julklappsbestyr och barnpassning

I dag blev det sovmorgon, efter att jag avbokat mina träningstider. Det kändes som att kroppen behövde vila och det var verkligen superskönt att få sovmorgon. Nu sover jag ju inte så väldigt länge även om jag inte behöver gå upp vid en viss tid. Klockan 8 vaknade jag. Efter dusch och frukost var jag redo att ge mig ut på julklappsjakt.

Emporia har blivit mitt favoritställe att shoppa på. Där finns det mesta på ett och samma ställe. Visst är det stort och visst kan man gå bort sig ibland, men det finns ju informationstavlor - flera stycken - på varje våning. Därför är det inte några problem att hitta det man vill ha.


Sven valde att stanna hemma och det var nog lika så bra det. När jag ska shoppa målmedvetet föredrar jag faktiskt att gå själv. Jag hittade det mesta jag skulle ha och efter 3,5 timme och 5 600 steg på stegräknaren var jag hyfsat färdig. Det var dessutom ganska nödvändigt att avbryta shoppingen eftersom vi hade ett uppdrag i Rydsgård.

Dagens lunch på Emporia. Sallad med biff, glasnudlar och koriander.

Jag åkte hem med alla klapparna och hämtade Sven, sedan begav vi oss till Rydsgård. Där togs vi emot av Winston och Hanna som bjöd på fika och som hade bakat jättegoda saffransbullar. Vi fick en trevlig prat- och fikastund. Andreas och Devon hade varit på träning i Svedala och de kom hem lagom till att Andreas skulle göra sig i ordning och Hanna och han skulle åka till Ystad på bowling och julbord.

Med barnens hjälp fixade vi hamburgare, de spelade lite TV-spel och sedan såg vi tillsammans den tecknade filmen Ferdinand. När killarna fått besök av godisapan, borstat tänderna och lagt sig fortsatte vi TV-tittande i avvaktan på att de vuxna skulle komma hem.

Det är verkligen mysigt att få rå om barnbarnen lite. Om drygt en vecka träffas vi igen och då på Julafton hemma hos oss.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Barnbarnen är ljuvligt att får tillbringa tid tillsammans med nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229