Jordgubbstema

Dagens tur gick till Rövenhagen och det fantastiska Lantbruksområdet (med inriktning på jordgubbar), Karls Erlebnis-Dorf, där.

Vi besökte gårdsbutiken, som var i storformat, och inte visste jag att man kunde variera jordgubbstemat så mycket. Dessutom fanns varor med annat tema än jordgubbar, t ex hav och fiske samt alster typiska för Warnemünde. Utöver detta fanns en fantastisk lek- och aktivitetspark för både barn och vuxna.


Efter besöket på Karls Erlebnis-Dorf åkte vi tillbaka till Warnemünde och stannade till vid Lidl och shoppade lite ”nödvändigheter”. Tillbaka i Warnemünde gick vi till vårt boende och sedan gick vi ut och åt en kebab.

Därefter var det dags för våra Spa-behandlingar. Pojkarna tog varsin ryggmassage, Annelie en anti-age och en hot-stone-massage. Själv tog jag en ögonbrynsplockning/färgning och ögonfransfärgning och en örtmassage (50 minuter). Mycket härligt och avkopplande. Alla var mycket nöjda med sina behandlingar.På kvällen blev det ett besök på ny restaurang med god mat och dryck och avslutning med jordgubbar och lite småprat hos oss (inköpa på Karls).
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229