Jobbsöndag

Efter en helt fantastisk gårdag, då vi återuppväckte gammal vänskap och där en lunchträff pågick från kl 12 .00 till ca 19.30 skulle det i dag bli årets hittills varmaste dag. Extremhettan från södra Europa har letat sig norrut. Dock hade jag bestämt att, oavsett vädret, jobba i dag och så fick det bli.

Vi fick emellertid en skön frukoststund på vår sköna plats i morgonsolen. Vi är välsignade med att ha två härliga uteplatser och vi kan välja antingen den ena (med morgonsol eller skön kvällsvalka) eller den andra med eftermiddags- och kvällssol.


Jag åkte iväg till kontoret vid 9-tiden och passade på att handla till morgondagens frukost på vägen, för att slippa det i morgon. Som vanligt var jag ensam på kontoret en söndag, särskilt denna dag som var både solig och varm. Det kändes emellertid inte så mycket inne på kontoret när kylanläggningen blåste svalkande luft.

Jag hade planerat att göra så mycket i dag, men hann inte mer än ett par tre ärenden, samt att skicka lite mail. Ibland tar saker och ting mycket längre tid än vad man tror och tyvärr får vi ofta inte betalt för all den tid som vi lägger ner. Några telefonsamtal blev det faktiskt också fast att det var söndag. Nåja det som blev gjort, blev gjort och man ska vara nöjd och stolt över det man åstadkommit. Det som gjordes i dag behöver inte göras i morgon.

Jag avslutade dagen på kontoret med ett klientsamtal som ska följas upp i morgon. Det kändes riktigt bra.

Väl hemkommen åt vi rester av gårdagens buffé och de var faktiskt lika goda i dag som i går. Resten av kvällen blev det avslappning i soffan med Mord i Paradiset och Morden i Midsommer. Två favoriter i TV-tablån.


I morgon lär det bli betydligt svalare väder och det kom faktiskt också en skvätt regn i kväll. Eftersom det är en ny arbetsvecka spelar ju inte vädret så stor roll och det gör inte heller något att det blir lite svalare. Dock tråkigt för dem som har semester.

När jag började skriva bloggen hade jag tänkt fördjupa mig i en argumentation som föranleddes av en diskussion på Facebook. Jag förvånades över debatörernas (eller vad man ska kalla dem) inkonsekvens och uppenbara okunskap. Men jag orkar faktiskt inte gå in i en sådan argumentation i kväll. Det får bli en annan gång.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229