Jobba hemma? - Nja egentligen inte något för mig.

Eftersom jag har drabbats av förkylningssymtom (snuva, hosta och lite sjukdomskänsla) efter jul/nyår så har jag beslutat att jobba hemma de sista dagarna på året. Även om jag tror att det är en vanlig förkylning som jag har fått så har jag bokat in mig för ett Covid-19-test i morgon. Det blir att köra till Skeppsbron och där göra och lämna testet och sedan kommer svaret om tre dagar.

När jag började prata om detta på Messengergruppen för kollegorna så visade det sig att det inte bara är jag som är drabbat, utan ytterligare två kollegor har haft förkylningssymtom sedan jul. Det verkar som att jag är lindrigast drabbad.

Så för att kunna förbereda hemarbete åkte jag till jobbet i går (söndag) och hämtade med mig några klientakter. Jag kunde förvisso sitta och jobba med detta under dagen, men inte kändes det optimal. Och jisses vad jag saknar mina stora och dubbla skärmar. Nej att jobba hemma är verkligen ingenting för mig. Så det gäller att hålla sig frisk så att man kan gå till jobbet.

Mitt tillfälliga arbetsrum

Måndagar är ju långa arbetsdagar hos oss, men efter att ha jobbat hela dagen fram till kl 16 så "checkade" jag faktiskt ut. Då var del välförtjänt med en kopp kaffe och en nyttig muffin.

Till kvällsmat gjorde vi en god rätt med rester av julskinkan. Tack Sandra Mastio för tipset. Hela receptet kan ni hitta på Instagram. Rekommenderas.

Gillar