Jag är så taggad

Så här har jag faktiskt aldrig känt förr inför en ny träningssituation. Jag känner mig supermotiverad och taggad.

Igår skrev jag att jag skulle vara med på ett gruppass med Cirkelträning/teknik. Det visade sig emellertid att dessa pass inte är några egentliga gruppass, utan att det finns personal närvarande som kan hjälpa. Lite knasig information kan man tycka och inte riktigt så det står på hemsidan. Där står att Cirkelträning Teknik är: Träning med instruktör i vårt cirkelgym. Vi fokuserar på tekniken. Passar dig som är ny, känner dig osäker eller vill veta mer om tekniken. Trots att det står som ett bokningsbart pass så skriver man i beskrivningen: Drop-in, ingen föranmälan.

Nåväl mitt gamla jag hade nog sagt; - Då struntar jag i det. Men icke. Istället sa jag; - Då kör jag själv ett cirkelpass, och det gjorde jag. Riktigt bra gick det också.

Så en annan sak. Mitt gamla jag hade tagit bilen och kört till träningen. Mitt nya jag resonerade istället så här: Varför ta bilen, när det dessutom är så fint väder? Jag cyklar. Jag var emellertid lite osäker på hur lång tid det skulle ta och ni vet ju att tiden går fortare än man tänkt när man ska packa ihop och klä sig osv. Så jag blev lite sen i väg och hade bara 25 minuter på mig till kl 11 (då jag trodde att gruppasset skulle börja). Jag cyklade som en galning de 4,2 km till träningslokalen. Gissa om jag var uppvärmd när jag kom fram. Dessutom var det ju 25 grader varmt. Jag körde på 16 minuter och brände 141 kalorier.

Energisk, som jag kände mig, körde jag sedan till kontoret och tog hand om veckans bokföring (Ingegerd som annars sköter det har semester). Sedan bar det av hemåt och det blev en skön cykeltur (i lugnare tempo) på nästan 5,9 km. Det tog mig 25 minuter och jag brände 157 kalorier. Bara på cyklingen till och från träningen brände jag alltså 298 kalorier. Gött!

Sven, som jobbat några timmar i dag, kom hem samtidigt som jag och vi åt lunch tillsammans. Ja för min del blev det ju VLCD-soppa. Sedan blev det en härlig stund i solstolen.

Som avslutning på eftermiddagen satte jag mig sedan och jobbade med lite skrivelser som ska vara klara nästa vecka.

En helt perfekt dag med andra ord och ett underbart högsommarväder. Som varmast när vi satt i solen var det 41 grader!

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229