Inte bara advokat ........

Det är bara att konstatera. Mitt jobb är så otroligt omväxlande. I ena stunden är jag advokat, i andra stunden personalchef, för att strax därpå vara ekonomichef. I går dök det upp en sak som gjorde att jag kände mig något stressad över vad jag skulle hinna med under dagen.

Yttrandet till IVO skulle vara inne idag. Jag hade en huvudförhandling i tingsrätten på förmiddagen och ett polisförhör på eftermiddagen. Och så dyker det där personalärendet upp. Dessutom hade jag lovat bort mig på kvällen. Nej det verkade inte gå ihop så jag fick avboka kvällsaktiviteten. Vilken tur, för precis innan jag skulle ge mig iväg till tingsrätten dök ytterligare ett personalärende upp.

När jag sedan var på tingsrätten upptäckte jag att jag hade ett missat samtal. Hade glömt slå till ljudet på mobilen. När jag lyssnade av röstmeddelandet var det polisen som ringde och ställde in dagens förhör. Räddad av gong-gongen. Fick en hel och orörd eftermiddag att göra klart allt. Sedan skulle tre förhandlingar till i morgon förberedas och klinterna skulle kontaktas. När klockan var omkring 19.00 var jag klar med allt. Då kunde jag se tillbaka på en väldigt rörig och omväxlande dag.

På väg från tingsrätten mot Limhamn

När jag kom hem fortsatte jag med lite annat jobb i soffan.

När jag blickade tillbaka på dagen kunde jag konstatera att jag hunnit med allt som skulle göras och lite till, samt att resultatet blivit väldigt bra. Jag är definitivt nöjd med min dag.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Livet som egen företagare...!!!nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så ofta det planerade störs och man får göra omtagnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229