Ibland för man ”synda”

Fast att ett par kollegor redan har gått på påskledighet och haft semester under veckan så var vi hyfsat många på kontoret i dag. Kollegan Kajsa fyller år i morgon, så det blev sång, ”leven” och present till henne i dag, eftersom även hon går på ledighet i morgon. En trevlig tradition som vi har infört att gratulera kollegorna när de fyller år.

Eftersom det snart är påsk, eftersom solen sken, eftersom vårvärmen hade återvänt och för att det är trevligt att göra något tillsammans så bestämde vi oss för att gå och äta lunch hos Sandra Mastio och äta hennes magiskt goda surdegspizzor.

Vi var flera som valde en Maggan, med eller utan kött. Pizzan var som vanligt supergod. Nu vet jag ju att en pizza är en kaloribomb så jag valde att äta halva och få med den andra halvan i en låda.

Eftersom jag skulle gå och träna klockan 19.00 så åt jag resten av pizzan vid 17.30-tiden. Ganska lagom tid att hinna smälta maten innan träningen.

På kvällen var det träning igen. I dag var det Indoor Walking och Mage/rygg som var inbokat. Två tuffa pass, vart och ett på sitt sätt. Tack vare att jag planerade matintaget rätt så blev det, trots den inte helt supernyttiga pizzan en ganska bra dag ur kalorisynpunkt och även en ganska bra balans mellan protein, fett och kolhydrater.

På kvällen fick vi ta del av en tragisk händelse på vår favoritö, som i 16 år var vårt andra hem, Madeira. En turistbuss hade kört av vägen i vår grannby Canico och 28 människor miste livet. Var gång vi hör om någon tragisk händelse på Madeira så känns det fortfarande som att det drabbar även oss.

En annan sorg har drabbat gamla vänner till oss, som har förlorat en älskad son, bror, kusin, systerson. Trots att han fick utstå mycket lidande är sorgen och saknaden efter honom ändå stor hos familjen. Våra tankar går till dem. 💕💕💕

Mitt i allt detta sorgliga fick jag också ett glatt besked. Min tidigare PT planerar en träningsdag för de av oss som kan vara med. Lördagen den 9 juni är det tänkt äga rum. Passar perfekt efter vår Australienresa och Ivö-besök med husvagnen till Kristi Himmelfärds helgen. Så klart att jag är med. Har redan skrivit in det i kalendern. Bara att hoppas på fint väder.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229