Hurra nu är jag framme i Prag

Vad nu då tänker ni? Har människan rest till Prag nu när det är enorm smittspridning runt om i Europa? Lugn - jag har inte rest någonstans, så klart. Riktigt så galen är jag inte. Men vår träningsgrupp "TräningsReunion po Lannet" har antagit ytterligare en stegutmaning. Vi ska gå mellan Berlin och Prag (en sträcka på 450 km) mellan den 24 september och den 5 november. Jag var framme i Prag i dag, efter 32 dagar. Stegsnittet för mig är 13 940 steg/dag.

Men egentligen skulle jag ju börja från början idag. Klockan 10 samlades bästa träningsgänget för boxningsträning. Vi hade bestämt att träna utomhus eftersom det var uppehållsväder. Temperaturen var också hyfsad (13 grader). Det blev en tuff, härlig och svettig träningstimme. Vi var överens om att försöka träna utomhus så mycket som möjligt, allt för att tänka på corona och att hålla avstånd. Det kom fram flera förslag på alternativ som vi skulle kunna göra som utomhusträning. Härligt med kreativitet och härligt med ett sådant här träningsgäng.

Efter träningen träffades Sven och jag i hans fabrik och sågade till en bokhylla som jag har tänkt ha där hemma och förvara mina träningsgrejer i. När hyllan är klar ska ni få se bilder "före" och "efter".

Jag körde sedan till kontoret och jobbade ett par timmar för att få lite "koll på läget".

När jag kom hem blev det eftermiddagskaffe och som mellanmål nyttiga muffins.

Jag fortsatte jobba lite hemma i soffan, men ägnade mig också åt lite tidsfördriv. Lagom dos av båda, precis som det ska vara en bra söndag. Bl a beställde jag nytt vinterställ för utomhusaktiviteter och inte minst mina promenader.

Gillar