Hjälp - snart är det semester

Jag vet inte vad det är som händer när en semester närmar sig. För min del innebär det osannolikt mycket stress, för man vill ju inte lämna en massa jobb till kollegorna. Så det blir mycket att hinna med att få undan.

Dessutom är det så typiskt att ärenden som vilat plötsligt väcks till liv, beslut fattas som ska åtgärdas, klienter som man inte hört av på länge hör av sig osv. Bara för att öka på stressen ännu mer.

På fredag går jag på semester, visserligen bara för en vecka men ändå. Jag har typiskt nog haft väldigt mycket inbokat. I dag har jag t ex suttit mellan 10 och 16 och haft en protokollgenomgång i två asylärenden. Då blir inget annat gjort. Så jag fick jobba sent i kväll för att hinna med allt. Gick hem strax efter åtta. Någon träning var det inte att tänka på.

Nu känns det dock som att jag har näsan ovanför vattenytan. I morgon jobbar jag på kontoret på förmiddagen och på eftermiddagen håller jag föreläsning för ST-läkare i Lund. Så allt som ska göras måste göras på förmiddagen.

Puh och nu är klockan mycket så jag säger faktiskt God Natt och tackar för mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229