Himmelsk upplevelse på Restaurante Goya

Planen för i dag var att vi skulle åka till stranden i Machico för sol och bad, men på morgonen var det blåsigt och dessutom ganska molnigt. Flexibla som vi är så gjorde vi en revidering av planeringen och åkte till Madeira shopping i stället. Även Sven följde med, även om han satt utanför affärerna och väntade för det mesta.

Resultatet av shoppingturen blev en topp till mig och varsin skjorta till barnbarnen Winston och Devon. Vi inhandlade också lite förnödenheter på Modelo. Lunchen intogs också den på Madeira shopping och när klockan var ca 14 åkte vi hem för att sedan lägga oss vid huset pool. Solen hade nämligen behagat att komma fram igen.

Innan vi åkte hem tog vi en avstickare till Pico de Barcelos för att därifrån se på den storslagna utsikten över Funchal.


Innan poolen tog Annelie en promenad, men jag avstod i dag - till förmån för solen.

Det blev några sköna timmar i solen = total avkoppling. Att ligga och njuta av solen i en solstol är något av det bästa jag vet. Jag vet inte mycket som är så avkopplande och vederkvickande.

Även Annelie anslöt efter sin promenad. Jag hade inte det minsta dåligt samvete för att jag inte följde med. Det var ju mitt eget val och det var helt rätt val för mig idag,


Vid 17-tiden gick vi upp till lägenheten och drack kaffe och sedan var det dags att byta om till kvällens middag. Vi hade beställt bord på Restaurante Goya, som fått 4,6 stjärnor (av fem) på TripAdvicor.

Vi fick uppleva en underbart måltid. Förutom förrätt, huvudrätt och dessert, fick vi också mellanrätter. Helt underbar mat. Restaurante Goya kan verkligen rekommenderas.

Toaletterna på restaurangen är verkligen speciella. Här är bilder från damtoaletten. Trevliga bilder att studera medan man sitter där ändå. För att inte tala om speglarna på golvet och i taket. Mycket avslöjande.

Och dörren in till herrtoaletten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229