Helfarten slut

Sista invägningsdagen under helfarten. Ja, ska sanningen fram har jag börjat upptrappningen redan denna veckan. Så fullt 5 veckor på helfart blev det faktiskt inte.

Resultatet efter fem veckor på helfart är en minskning på 7,5 kg, Jag har 2,7 kg kvar till min målvikt som är 75 kg. Den totala viktminskningen sedan jag började på Xtravaganza (igen) för ett år sedan är 24,1 kg. Jag startade på 101,8 kg och väger nu 77,7 kg. Det är ett resultat som jag är mycket nöjd med och jag mår fantastiskt bra.

Även måtten har naturligtvis minskat under dessa fem veckor och det är lika viktigt som att vågen pekar nedåt. Speciellt när man tränar, eftersom alla ju vet att muskler väger mer än fett. Därför är det viktigt att inte bara väga sig, utan att också mäta sig. Exempel på mina mått är att midjan har minskat 6 cm, mage/höfter 6 cm och låren 4 cm.

Nu ska jag köra på halvfart och, naturligtvis, fortsätta min träning som jag faktiskt kommit igång med på ett bra sätt. Två gånger i veckan har jag varit på gymmet och ytterligare 2-3 dagar (oftast morgnar) har jag tränat med med crosstrainer och träningsbänk.

I går blev det sent på jobbet och jag hann inte, som jag tänkt, till gymmet. Så nu tar jag tag i det i dag på morgonen i stället. Har intagit en Xtravaganza shake (choklad som är den stående morgon drycken) och nu bär det iväg till Xtravaganza Limhamn. Vi kan med våra passerkort komma in och träna där varje dag mellan kl 07.00 och 22.00.

Ha en riktigt bra dag alla!
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229