Helfart vecka två. Det går ju bra det här.

Ja det går verkligen bra med min viktminskningsboost. Jag har kört på Helfart i två veckor nu och vågen visar på minus 6,2 kg. Ett mycket bra resultat. Samtidigt som att jag bara äter VLCD måltider så tränar jag också lika regelbundet (och intensivt) som tidigare. Det bidrar ju självklar till det goda resultatet. Det känns som att det är är just vad min kropp behövde för att bryta den trend som jag upplevt i tre år, nämligen att jag trots hyfsat bra mathållning och regelbunden träning, inte har lyckats gå ner så mycket i vikt.

Nu känns det emellertid att jag verkligen är på gång. Nu har jag bestämt mig för att nå min målvikt.

I dag var det vår första försäljningsdag av det som vi lagt ut på säljsajterna. Många hade visat intresserad för våra saker, men det var färre som verkligen dök upp. Verkligen tråkigt att folk säger att man ska komma och sedan struntar i det. Men det var Dick några som höll vad de lovat och några saker blev vi av med redan i dag.

Vi är förhoppningsfulla över att detta ska bli riktigt bra. Det spelar inte så stor roll egentligen vad vi får betalt, utan det är framförallt roligt att sakerna kommer till användning istället för att de ligger nerpackade i våra lådor.

I går blev det rysligt sent för min del att komma i säng. Idag ska jag skärpa mig och verkligen se till att jag kommer i säng en bra bit innan midnatt. I morgonbitti är det nämligen WT-grupp kl 07.15-08.00.

Så därför säger jag nu God Natt!

Att greppa livet .....
är att greppa dagen.
Att greppa dagen ....
är att greppa nuet.
Att greppa nuet .....
är att vara tacksam
i ögonblicket här och nu.

Citat av Thomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229