Helfart - Vecka 2; och så längtan till Vårruset

Jaha så var det vägning igen, efter två veckor på Helfart. Jag nådde inte riktigt fram till mitt delmål (< 80 kg), men nästan. Vågen stannade på 80,3 kg. Det innebär en viktminskning på 4,9 kg på två veckor. Ganska hyfsat resultat får man väl säga.

Körde ett träningspass på morgonen idag (crosstrainer och sit-ups). Måndagar har vi öppet länge så det blev inte något besök på gymmet idag. Jag har emellertid ambitionen att gå till gymmet tisdag och onsdag samt någon eller några dagar i helgen. Minst tre dagar i veckan är mitt mål, två dagar i veckan krävs för att vara med i Utmaningen.

På onsdag är det dags för gruppträff och då är det också cirkelträning i grupp kl 17.00.  Det hade jag försökt hinna vara med på, innan vår gruppträff. Skulle varit roligt att testa hur det är att träna med andra. Jag är ju lite av en ensamvarg när det gäller träning, men man ska ju våga testa nya saker. Eller hur?

Jag har min målbild levande framför mig.


Även om jag inser att det inte är riktigt realistiskt att jag ska se ut just så igen, så är det min ambition att komma lite i närheten av detta. Det kommer jag att göra med regelbunden träning. Jag är övertygad om det.

Visst är bilden tagen för ca 25 år sedan, men om man siktar mot stjärnorna så når man trädtopparna.

I dag har jag också bestämt mig för att, för första gången på många år, delta i Vårruset. Jag har även "gillat" Vårruset på Facebook. Gör det du också. Om du klickar på mina länkar så kommer du till Vårrusets sidor.

Det var många år sedan som sagt, som jag var med i Vårruset. Det är en fantastiskt upplevelse att vara med där och vara en av alla tusentals tjejer som startar i loppet och som tar sig fram på olika sätt; springa, jogga, lunka eller promenera. Jag har tänkt mig att bjuda in min kollegor också. Vi är sammanlagt sju, med vår paralegal praktikant som kommer i mars och vår nya paralegal som börjar hos oss i juni. Så en grupp på sex deltagare, för att få picknick, kan vi allt samla ihop. Kanske kan jag locka med våra tidigare praktikanter också. Sista anmälningsdag är den 14 april.

Gruppen Semisoul
Sjunger Vårrusets egen sång - Vårens rus
På denna hemsidan kan du lyssna på sången: Vårens rus
 
Loppet är 5 km långt och så här går det i Malmö
 
 
Det är bara att hoppas på bra väder. Den 2 maj kan ju vädret, som bekant, vara hur som helst. Allt från vinter (nästan) till skön försommar. Det mysigaste är ju att kunna äta sin picknick i härligt väder.
 
Nu gäller det alltså att lägga sig i träning, så att man orkar ta sig runt i 5 km, oavsett hur det blir; springa, jogga, lunka eller promenera.
 
Ha det bäst!
Ewa
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229