Helfart - dag 7

 Ja så har då första veckan av Helfarten gått. Jag ska medge att under helgen har lite  köttbitar hamnat i munnen då och då. Ja hamnat och hamnat, naturligtvis har jag själv valt att stoppa dit dem. Medvetna val alltså och medvetet risktagande. Risken är ju att man kommer ur ketostillståndet. Nu har jag emellertid mått bra och vikten har minskat, så jag tror inte att jag råkat ut för det. Nu är det emellertid ny arbetsvecka och i vardagen blir det lättare att inte bli frestad att smaka det "otillåtna".

Den kommande veckan ska jag "sköta mig", träna och hålla mig till mina VLCD-soppor och drycker.

Mitt stora problem just nu har inte ett dugg med vikten att göra, utan är att min laptop krånglar. Jag som alltid sitter med den och jobbar på kvällarna. Nu använder jag min surfplatta för att bl a skriva detta blogginlägg, men den kan naturligtvis inte ersätta en laptop. Därför blir det inga bilder till inlägget. Jag är glad att det fungerar att skriva.

Efter föregående stycke började även min surfplatta (inte en iPad och det märks) att krångla. Så jag fick sätta mig vid den stationära datorn, som tack och lov fungerar, och avsluta mitt blogginlägg.

Jag hoppas att jag hittar en lösning på mitt laptop problem, för detta är mycket irriterande och stör min annars så harmoniska och positiva rytm.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229