Helfart - dag 6

I dag var det readag med dottern. Sovmorgon (lite i alla fall) blev det. Frukost i lugn och ro och läsning av morgontidningen. Dusch och sedan bar det iväg på REA till Malmös nya shoppingcenter Emporia. Morfar skulle vara hemma och ta hand om barnbarnen. Liksom många andra karlar avskyr han att gå i affärer. Särskilt när det är rea. Så det är lugnare att åka på rea utan både man och barn.

Vi gav oss iväg strax efter halv elva och kom till Emporia vid 11-tiden. Då var det inte så mycket folk, men det skulle snart fyllas på märkte vi. Vi tillbringade sedan fyra timmar där och gick nog runt i hela anläggningen. Emporia är ett jättefint shoppingcenter, med många trevliga affärer.

Efter ett par timmar tog vi paus och lunchade. Carina åt sushi och jag hade en RTD med mig. Den och en flaska vatten blev min lunch. Mycket praktiskt att ha en RTD i väskan när man är ute på sådana här äventyr.

Det blev en del rea-fynd för oss båda, dock mest för mig för en gångs skull. Jag brukar ha svårt att hitta något på rea. Jag blev mycket nöjd med min inköp. Dock letade jag efter en snygg byxdress (byxor och kavaj) och det hittade jag inte tyvärr.


Morfar och barnbarnen hade plockat ner "juleljusen" utomhus och även klätt av granen och klippt ner den. Nu återstår att plocka ner alla tomtar m.m. och det får vi göra i morgon.

"Mannekänguppvisning" brukar det bli för maken efter en reatur och så blev det även i dag naturligtvis. Alla inköpen "godkändes" och gillades.

Sedan fick vi ytterligare en mysig och trevlig kväll tillsammans. I morgon bär det av hem till Halland igen för Carina och barnen.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229