Helfart - dag 4

Det är nästan så att jag skäms för att säga det - för jag vet att många har problem med helfarten, särskilt första veckan - men jag mår så oförskämt bra av att gå på Helfart.

Viktminskningen har bromsat upp, vilket naturligtvis beror på att man de första dagarna förlorar vätska inte fett. Det blev bara 2 hg viktminskning från i går. Totalt har jag gått ner 2,4 kg och har bara 7,8 kg kvar till målet. Mitt första delmål är att komma under 80 kg.

Morgonen började jag med crosstrainer och set-ups. Det känns så härlig att träna på morgonen. Många tycker att det låter jobbigt, men det är härligt att väcka upp endorfinerna (kroppens naturliga lyckohormon) redan på morgonen. Det sitter sedan in resten av dagen.

I dag var det mycket att göra på jobbet och försökte hinna med så många telefonsamtal som möjligt på förmiddagen och sedan skulle jag iväg till domstolen. Satt och förberedde målet så länge att jag hamnade i tidsnöd (dålig planering enligt kollegerna). Då tackade jag min lyckliga stjärna för att det finns färdigblandade drycker hos Xtravaganza,

 
I flygande fläng i bilen på väg in till centrum fick det bli en RTD Choklad. RTD står naturligtvis Ready To Drink. Snabbt, smidigt och lika näringsriktigt som Sopporna.
 
 
Förhandlingen gick mycket bra. Faktiskt över förväntan och klienten nästan grät av glädje över resultatet. Härlig känsla! Naturligtvis bidrar det till mitt välbefinnande. För att fira köpte jag en blåbärsvetekrans med till kollegorna. Jag vet ju att de uppskattar och tycker om det. Själv hade jag inga som helst problem att motstå kakan, som verkligen såg läcker ut. Har man bestämt sig så har man.

Varje gång jag känner mig sugen på något, så gäller det att stanna upp och tänka efter samt ställa mig frågan: - Är det verkligen värt det?
Naturligtvis blir svaret: - Nej det är det inte. Skärp dig nu och stå emot frestelsen!
Då brukar det inte vara några problem att stanna kvar på rätt kurs.

I morgon blir det en tur till Helsingborg där jag ska träffa en klient. Vi får väl se om det blir en soppa eller en RTD till lunch. På eftermiddagen blir det en del inlagor som ska skrivas till olika domstolar. Kom inte och säg att jag inte har något att göra!

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229