Helfart - dag 3

Tredje dagen ska vara den värsta på helfart. Man är då på väg in i ketostillståndet och känner sig trött, frusen, på dåligt humör osv. Ja så beskriver många dag tre. För min del mår jag alldeles förträfflig i dag (min dag tre).

Tempot på jobbet har varit häftigt och jag har lyckats hålla kolla på alla mina uppgifter, få i väg det som skulle i väg, klara av de viktigast samtalen, lämna de meddelanen som skulle lämnas osv. Trots att det alltså var dag tre, så gick de utmärkt att "hålla alla bollarna i luften". Jag kände mig stark och effektiv.

Efter detta häftiga arbetstempo var det dags för Lifetimemöte på Xtravaganza i Limhamn. Vi var en grupp på åtta, varav tre av oss var den "gamla" Intensivgruppen. Det är kul att träffa "klasskamraterna" och se och höra deras resultat. Det blev mycket prat, erfarenhetsutbyte, kommentarer, skratt och fniss. Medan stackars Emelie ........
..... försökte hålla "lektion" och förmedla till oss sina fantastiska kunskaper. Avslutningsvis blev det en skön avslappningsstund med Mental träning.

Efter mötet körde jag ett pass på gymet, köpte mig soppor för två veckor och en ny träningsväska och när jag åkte hem vid 20-tiden var jag mycket nöjd med hela min dag.

Min nya träningsväska. Snygg och praktisk

Härligt att vara igång igen, både med träningen och med att ta tag i vikten. Dessutom jätteroligt att träffa kompisarna och hälsokonsulterna på Xtravaganza igen.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229