Härlig helg med familjen

Helgen har gått i umgänge-med-familjen-tecken.

Näst äldsta barnbarnet Viktor fyllde 14 år i går och för att alla skulle kunna samlas på ett smidigt sätt så kom Carina och barnen ner från Halland.

Jag valde att inte åka och jobba, utan satt och skrev lite hemma i stället. Tillsammans förberedde Sven och jag maten och när ungdomarna kom så fixade vi maten tillsammans med Viktor.

Innan gänget kom till oss samlades de på Jump Trampoline Park (https://jump.se/parker/malmo/) där det hoppades i en timmes tid.

Sedan fylldes huset av våra härliga barn och barnbarn och Viktor fixade sina egna födelsedagstårtor som smakade jättebra och var jättefina.

Som vanligt var det för många i gänget spaet som hägrade. Med 38 grader i vattnet och lite duggregn nöjts det av bad. Det blev lite kö när sedan alla skulle duscha av sig efter badet. Men "finns det hjärterum så finns det stjärterum" som man säger och det fungerade utan att det uppstod allt för mycket kaos.

Viktor - trots att det var han som var festföremålet - hjälpte till att fixa maten och gjorde det som vanligt med den äran. Menyn bestod av Västkustsalla (i modifierad form), Ostfylld baconlindad fläskytterfilé med klyftpotatis och ungsrostade rotsaker, samt Fruktsallad och glass.

Som vanligt blev det många skratt, men också djupare samtal. Bl a diskuterade vi - så klart - den gemensamma kryssningen som vi ska göra i sommar. Det är så härligt att samla hela familjen (nästan) så här. Rydsgårdsborna åkte hem till sitt, men hallänningarna stannade så klart kvar över natten.

Myset fortsatte därför även i dag (söndag) med lite helgfrukost (bl a bacon och äggröra samt äggmackor med stenbitsrom - favoriten hos många av oss). Innan lunch blev det lugnt och tyst i huset. Jag hade tänkt åka till kontoret och jobba lite, men valde att avsluta det jag påbörjat i går och att sedan njuta av söndagsledigheten.

​Amandas smickrande bild av mormor.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Härlig helg ( och nyttigt för dig att lämna kontoret pt sitt öde då och då 😋)nouw.com/fibrolivet
Ewabethsblogg
Ewabethsblogg,
Så är det och jag är glad att jag kan njuta av ledigheten utan att drabbas av dåligt samvete.nouw.com/ewabethsblogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229