Hallandsbesök

Efter tandläkarbesök och jobb resten av förmiddagen var det dags att bege sig hem och packa. Vi skulle åka till Tvååker och gratta barnbarnet Amanda som fyllde år den 28 maj. Så vi packade och kom iväg i hyfsad tid (tyckte vi). Vi skulle införskaffa ytterligare en födelsedagspresent och hade tänkt stanna vid Eurostop i Halmstad. När vi hade kommit ut på Yttre ringvägen upptäckte jag att jag hade glömt min iPad (så gott som oumbärlig) på jobbet, så vi körde av igen och mot Limhamn. Vi bestämde då att istället köpa födelsedagspresenten på Guldina Limhamn. Jag hittade ett fint halsband där, så det blev affär. Sedan körde vi vidare till kontoret på Dragörkajen och jag gick upp, bara för att upptäcka att iPaden inte var där. Konfunderad gick jag ner till bilen igen, tittade min väska och konstaterade att där låg den. Helt onödig omväg, men det blev ju bra ändå för Amanda blev väldigt nöjd över halsbandet.

Lupinerna blommade i mängder.
De är ogräs och invasiva, men väldigt vackra tycker jag.

Äntligen var vi på väg och vi landade i Tvååker strax efter 17. På vägen upp passade jag på att jobba i bilen och Sven körde.

Vi började med utdelning av födelsedagspresenter (det fanns något till alla) både från oss, från Annelie och från Noman.

Sedan blev det lite bubbel och grannen Lisa kom in en stund. Det var härligt väder och vi grillade, lekte bollekar och åt och drack gott ute på uteplatsen.

Vad bollekarna anbelangar så konstaterade jag att handbollstakterna satt i och jag gav ungarna en match. Dock blev jag lite justerad när bollen vid ett tillfälle hamnade på mitt finger. Efter ett tag svullnade det och blev blått. Ja, ja så kan det gå när man sig i leken ger.

Eftersom vi kom sent i säng (vid 01-tiden) sov vi till kl 9. Lite mör kände man sig efter nattrumlandet. Men det var bara att dra på sig jobbkläderna för det var bestämt att vi skulle bygga staket. Sven hade fixat stolpar och reglar hos PoG Woody som vi hade med oss upp. Alla deltog i byggandet och resultatet blev riktigt bra.

Det var meningen att vi skulle klippa häck och ta bort sandlådan och lägga plattor också. Nu var dock klockan så mycket att vi måste åka söderut igen. Jag ska på ”TräningsReunion po Lannet” i morgon och därför var vi tvungna att åka hem i dag.

Precis som på vägen upp jobbade jag på vägen ner. Carina och barnen tog tag i sandlådeprojektet när vi skulle åka och även det resultatet blev mycket bra.

​Nu har vi ätit gott kalkonbröst och sitter och slappar i soffan. I kväll blir det tidig sänggång för att jag ska orka med morgondagen. Mer om det i morgon 😉.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229