Gott Nytt År! - Nu åt vi nyårsmeny

Äntligen kunde vi äta vår nyårsmeny. Vi hade planerat för nyårsafton tillsammans med nyårsmeny, Champagne, spa-bad och fyrverkerier.

Det blev inte så mycket med det pga Corona. Vill minnas att vi åt lite kyckling och sallad och satt inne och lyssnade (mest) på nyårsfyrverkerierna.

Sedan satte covid-19 in på allvar och jag blev supersjuk, för att inte tala om Sven. Efter covid-19 följder och nyupptäckt hjärtsjukdom kom han hem från sjukhuset i torsdags. Han mår mycket, mycket bättre och märker inte av någon andfåddhet längre.

I dag kände vi att det var läge att äta vår nyårsmeny.

Det var meningen att jag skulle ha klippt Sven långt innan Covid-19, men det blev inte så och nu var det verkligen dags. Så det var en av dagens uppgift. Här är en bild före och en bild efter klippningen.

Lite skillnad - eller hur?

Jag har också haft möte med Centerstyrelsen och suttit och förberett min huvudförhandling, samt pratat med ett vittne. Förberedelsen av huvudförhandlingen ska fortsätta i morgon och så ska vi ha höjdopunkten;

Men åter till vår nyårsmeny. Vi klädde visserligen inte upp oss som om det var nyårsafton, eftersom vi inte kände för det, men vi åt en sagolikt god måltid.

Så härligt att laga mat tillsammans igen och att sedan njuta av en god måltid. Så nu säger vi åter igen.

GOTT NYTT ÅR!

För oss börjar det nya - goda - året nu, när Sven är diagnostiserad och adekvat medicinerad, hemma igen och välmående och vi båda har övervunnit Covid-19. NU börjar det GODA NYA ÅRET!


Efter maten blev det en trevlig kväll med ”Don’t stop the musik” - Galan på TV4. Två livesändningstimmar med musik som leddes av Sarah Dawn Finer och Martin Stenmark. Två favoriter för mig. Så många fantastiska musiktalanger vi har. Det var et väldigt trevligt musikprogram.

Detta sades och är väldigt tänkvärt:

Låt inte kulturen och musiken dö pga Corona.

Gillar