Garderobsrensning

Min första semesterdag ägnade jag delvis åt att röja i garderoben.

Efter en sovmorgon, för första gången på länge och nu med maken i sängen bredvid, och efter en frukost i lugn och ro med obegränsad tid för att läsa tidningen begav vi oss iväg för lite shoppning. Sedan blev det en anhanlt för att hämta makens bil. Eftersom dotter med familj ska åka till Tyskland och de ska låna pappas bil så ägnade vi ett par timmar åt att tömma Svens firmabil, dammsuga den och tvätta av alla vinylytor. Den blev jättefin.


Efter en god lunch kopplade vi av en stund (tyvärr ingen sol och inget solbad) och sedan gav jag mig på mitt stora projekt; GARDEROSRENSNINGEN.

Eftersom jag gått ner 25 kg i vikt så är självklart många av mina kläder för stora, Andra plagg, som jag inte kommit i tidigare, passar nu perfekt. Så jag engagerade maken som fotograf och började prova (och fotografera) kläder. Det handlade om vilka som ska läggas ut på Tradera och vilka som skulle hängas tillbaka in i garderoben.En del av dem som passade har jag inte ens kunnat använda tidigare.

Som den här, som jag själv köpt på Tradera efter min viktminskning för 3 år sedan.


x
Eller den här tuffa byxdressen. Köpt på Tradera, undanhängd och aldrig använd. Kanske något att ta med på kryssningen?
Jag provade kläder i cirka 1 ½ timme och maken fotograferad allt som ska läggas ut på Tradera. Det syns ju bättre ut om det som ska säljas sitter på en "riktig" människa.Här är en annan klänning som jag tidigare inte använt, men som passar nu. Dessutom passar den alldeles utmärkt (storlek 42)


Vilken känsla det var att prova alla de där kläderna som för några månader sedan var nästan för små (ja vissa var det) och som nu är alldeles för stora.
Vilken känsla det var att kunna få på sig alla de kläder jag köpte in efter förra viktminskningen och som jag aldrig haft på mig, eftersom jag gick upp så fort igen.

Nu blir det annorlunda. Nu är jag motiverad och förberedd på ett helt annat sätt. Dessutom kära bloggläsare så har jag ett ansvar inför er att klara av denna viktresan och att också stanna kvar vid mitt mål. Jag vill ju vara en förebild för er, vara en inspiration och visa att man verkligen kan nå sitt mål och stanna kvar där.
Som denna lila, härliga långklänning. Redan när jag köpte den var den för liten. I dag satt den perfekt. Jag kände mig verkligen smal och snygg.Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Ett stort Grattis och en eloge till dig som varit så duktig.
Beundrar alla människor som klarar sitt mål oavsett vad det är.
Och du är jätte snygg i kläderna. 😊
Sven har fått en nu fru 😊

Kram Gabriella
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229