Fredagsmys

Fredag. Med min nya strategi innebär det telefonsamtal med befintliga klienter. Det innebar att en stor del av dagen bestod av att prata i telefon med klienter. Mycket bra samtal blev det och lade grund för fortsatt bra arbete.

Till lunch blev det sushi tillsammans med arbetskamraterna. Det avåts på vår fina balkong. Naturligtvis köpte vi den från vår ”hovleverantör”.
Jag jobbade till ca 19-tiden och gick bl a igenom ett flertal ärenden och fick struktur på dem med kollegan Jan. Det var verkligen behövligt och det kändes jättebra att gå hem efter det.

Hemma hade Sven, som vanligt förberett kvällsmaten.

Det blev ankbröst, med ugnsrostad färskpotatis och sallad. Väldigt gott.

Det var en underbar kväll, men frusen som jag är så flyttade jag ett snäpp in i soffan, fortfarande med dörren öppen mot uteplatsen.

Lite fusk om man tänker sig att sitta ute i det oändliga. Det är emellertid lika skönt (nästa) att sitta i soffan och njuta av den friska luften.
Lite annat kunde jag också njuta av där i soffan.


Kände mig verkligen avslappnad denna fredag kväll. Kände också att det var mig väl unnat.
I morgon blir en spännande dag
På söndagar planerar jag att jobba, oavsett vädret.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Jag gillar också nya strategin....sjukt effektiv idag, av 6 ,5 timmars arbetsdag. hade jag faktueringbar tid om 5 timmar, 0,5 gick åt till samtal med ny klient som inte kunde registraras. 0,5 till att köra och hämta rek samt ta mig till Landskronakontoret där jag hade 2 möten och 2 telefonsamtal....Perfekt!nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ligga på soffan är aldrig felnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229