Fredagkväll

Ja - så var det fredagkväll igen. En arbetsvecka har bara rusat iväg och så står man här och det är fredag - igen. Eftersom jag om två arbetsveckor åker i väg på vår drömsemester så får det bli jobb i helgen.

I veckorna är det så mycket som ska fixas, så många som vill fråga om saker, samtal som ska besvaras och ringas, frågor som ska besvaras, problem som ska lösas ..... så när hinner man med juridiken?

Förstå mig rätt. Jag älskar dynamiken (och röran), flexibiliteten (alla störningsmoment), omväxlingen och den dagliga utvecklingen på jobbet. Men när man går in och jobbar på helgerna. Får sitta där men sina klientakter, inga telefoner som ringer, inga frågor som ställs ..... bara jag och klientärendet ..... då blir man fokuserad, och det blir mycket gjort.

Denna helg som nu kommer är den sista jag har innan vi åker. Nästa helg åker vi till Ivö och hämtar hem husvagnen och helgen därpå börjar SEMESTERN! Så det gäller att vara effektiv den här helgen, och att jobba både lördag och söndag. Sic!

Ha det bäst!
(Nu forsätter jag att titta på X-Factor - så duktiga de är)
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229