Fredag - igen -redan

Det är faktiskt helt galet hur fort tiden går. Ju äldre man blir, desto fortare går tiden.

Arbetsveckorna bara rusar förbi. När det är måndag tycker man att man har oändligt med tid under veckan, och plötsligt är det fredag och man konstaterar att det är mycket man inte hunnit med. Så var det också denna veckan.

Jag har haft en riktigt bra jobbvecka tycker jag dock. Inte mycket förhandlingar, men många bra klientmöten. Petra och jag har också ägnat en del tid åt att gå igenom mina ärenden. Det finns en del som kan arkiveras och slutfaktureras. Vi har så mycket jobb att vi ofta glömmer det där med fakturering, men nu har vi beslutat oss för att ta tag i det där. Vilket också visar sig ge goda resultat.

Träningsmässigt har det varit en halvbra vecka. Jag har bara varit och tränat två gånger, men det blir en gång till i morgon - lördag - på morgonen. Morgonpromenader har det inte blivit och en träning fick jag avboka pga jobbet. Så träningen är jag inte riktigt nöjd med den här veckan. Jag måste skärpa mig, lägga mig tidigare, stiga upp när klockradion startar, ge mig ut och gå innan dusch och frukost. Detta borde jag kunna göra i vart fall fyra av fem dagar i arbetsveckan. Så skärpning där!

I dag kände jag att jag inte orkade sitta kvar så länge som jag brukar på fredagar. Istället åkte jag till Schenkers terminal eftersom man försökt leverera ett par paket på vår hemadress. Fast paketen var inte till mig, utan innehöll årets julklappar till personalen. I år är vi verkligen ute i god tid. Den 1 november och julklapparna är redan fixade. Det känns bra.

När jag kom hem hade Sven tänt en brasa och det var jättemysigt att sitta och titta på Idol och njuta av den härliga brasvärmen.

Sven hade lagat plommonspäckad helstekt karré med rotfrukter (potatis, sötpotatis och morötter) i ugnen. Väldigt gott. Nix det blir ingen bild på maten den här gången.

Däremot blir det en bild på vår härliga brasa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229