Förvirrad och tankspridd och ...... helt väck!

Lördagar brukar jag starta med ett eller flera träningspass på gymmet. Så gjorde jag även i dag. Jag var med på ett Multiträningspass. Det är ett pass där man jobbar mycket med skivstångsövningar kombinerat med puls. Det var ett svettigt pass. Egentligen hade jag bokat ett Mage/rygg pass också men där kom jag inte med och det skulle vara en timme senare. Jag hade kanske kunnat komma med, men jag valde att duscha och att åka till kontoret. Dock nöjd med träningen jag gjort på morgonen.

När jag åkte till gymmet konstaterade jag att jag glömt båda telefonerna. OK - det kan väl vara skönt att var onåbar (nästan) en hel dag. Så strunt samma.

Under förmiddagen kom solen fram och det såg riktigt skönt ut, men när man studerade havet så förändrades bilden. Havet var upprört och mörkt och såg kallt ut. Jag gick ut på balkongen för att ta en bild och det blåste kallt! Riktigt kallt. Fast att det var 8 grader varmt.


​Eftersom jag haft semester har det samlats en mängd jobb och därför måste jag jobba under helgen. Det blev en del gjort. Kanske inte så mycket som jag trodde dock. Klockan 13.50 hade jag tid hos polisen för att förnya mitt pass. Så jag avslutade jobbet, tog en del med mig hem och åkte till polisens passenhet på Drottninggatan.

På vägen dit kom jag på att jag glömt mitt gamla pass, som fortfarande är giltigt. Mer förvirring och glömska.

Jag var helt övertygad om att mitt pass skulle gå ut i juni 2020 och det var därför som jag behövde ansöka om nytt pass. Men när det blev min tur konstaterades att passet är giltigt till 2021, snacka om total förvirring!!!! Men jag sparade 350 kronor.

Det blev en fortsatt skön eftermiddag hemma och som vanligt lagade Sven supergod mat till oss. Jag gjorde också avsteg från min princip och drack vin på kvällen.

Fick gjort lite av det jag hade tänkt på eftermiddagen och kvällen (läste en vårdnadsutredning och analyserade den). I morgon blir det jobb hela dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229