Första träningsdagen - jisses

I dag var det vårt första träningsdag och vi har klarat av fem (5!) träningspass. Det känns verkligen i kroppen. Undrar hur det känns i morgon är man ska stiga upp. Så här såg dagens träningsschema ut. På kvällens två pass var vi på utegymmet. Dit är det en promenad på ca 15 minuter (1,5 km) vilket ger extra bonus.

Jag har haft min Apple Watch på mig hela dagen och den visar verkligen vad vi har åstadkommit. Alla ringarna fyllda flera gånger om. Jag har lagt in 30 minuters daglig träning som mål. I dag uppfylldes let till 496 % och då missade jag att lägga in något till att börja med. Jag har gått 16 948 steg och diskats en har blivit 11,97 km.

I dag blev vi också påminda om att livet kan ändras väldigt snabbt och att uttrycket att livet ”hänger på en skör tråd” verkligen är en sanning. Vi fick också lära oss att tillsammans kan man göra underverk och att gemensamt handlande ger resultat. Det är också så att gemensamma negativa och positiva upplevelser knyter gruppen tillsammans och skapar gemenskap. Jag har lovat att inte skriva om händelsen i sig. Det överlåter jag till andra, men det viktigaste är att allt gick bra och att ingen har kommit till skada.

På morgonpromenaden i dag fångade jag den fantastiska morgonhimlen och soluppgången.

Så här i dagsljus kunde jag konstatera att jag har fått ett kanonfint beläget rum, med fantastisk havsutsikt. Verkligen skönt att sitta på balkongen och jobba och koppla av mellan passen.

Trots ett tufft och späckat träningsschema fick vi också möjlighet till avkoppling vid poolen. Det flesta av oss utnyttjade och nöjt av de lediga timmarna.

Alla våra måltider består av fantastiska buffébord som dignar av allehanda läckerheter. Jag har ännu inte kommit mig för att fotografera läckerheterna, så i dag ”knycker” jag Pamela Nederman bilder som visar bara en del av vår middagsbuffé.

Nu är klockan snart 22 och jag tänker lägga mig. Är helt slut och de som känner mig vet att det verkligen hör till ovanligheterna att jag lägger mig så tidigt. Tror nog att jag kommer att sova gott i natt.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så roligt jag var iväg en vecka för ett par år sedan. jobba på 💪nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229