Första semesterdagen - helt OK

Jag hade bokat in träning i dag på morgonen. Trodde att jag skulle vara där kl 8.00, men det visade sig att det var 08.30 som första passet började. Det innebar att jag kunde ligga kvar i sängen och njuta av att vara ledig.

På gymmet blev det två pass; ett Rörlighet och sedan omedelbart på det Vibro Mix Strength & Cardio. Det kändes riktigt skönt och utrensande. När jag tränar på morgonen under vardagar blir det att duscha där, klä sig och sedan fara iväg till jobbet. Så blev det inte idag. Jag åkte hem och duschade hemma i lugnt och ro.

När jag var på väg hem ringde Sven och ville att vi skulle åka och shoppa tillsammans. Så fick det bli. Vår el-tandborste hade lagt av. Vi märkte att den inte laddade längre och i går kväll lade den av total. Död. Så nu skulle vi fixa en ny. Sven hade läst om Philips nya som skulle vara så fantastiskt, men den kostade kring 3 500 kr. Stopp och belägg. Nu måste jag få lägga mig i. En tandborste för 3 500 kr? Noppe! Vi åkte till Mediamarkt på Svågertorp och konstaterade att de hade rea. Där hittade vi en ny Oral-B tandborste som var på rea för halva priset. Så vi slog till där. 999 kr istället för 3 500 kr för Phiip. Ja Oral-B tandborsten hade kostat 1 599 kr.

Efter Mediamarkt blev det även inköp på Electrolux Home och Rusta och sedan närmade vi oss lunchtid så det fick bli lunch på uteplatsen. Det blev pasta och köttfärssås. Sååå länge sedan som jag åt pasta och det var så fantastiskt gott. Jag älskar pasta, men det är ju inte världens nyttigaste mat och har verkligen inte ingått i min diet den senaste tiden. Tyvärr.

Jag hade bokat tid hos frissan kl 16.00 och innan dess blev det lite "jobb" vid datorn och innan frissan körde jag in till kontoret för att "kolla läget". Det var bra för det fanns lite frågor från administrationen och jag fixade också ett dokument med en kollega.

Sedan blev det avkoppling hos min härliga frissa sedan nästan 15 år tillbaka. Camilla Wessman på Get Cut. Som vanligt bläddrade jag igenom "skvallertidningarna" (Hänt i Veckan) och blev uppdaterad på det senaste skvallret i kändisvärlden.

Efter besöket hos frissan fick jag bara för mig att jag skulle gå bort till favoritbutiken Lindri. Det visade sig att även där var det rea. Så jag gjorde riktiga fynd. Ett par vita jeans som kostat 599 kr för 100 kr, ett par piratbyxor och en blus som var på 50 %. Jag var mycket nöjd med mina inköp.

På fortsatta vägen hem stannade jag del till hos Viktors Ram & Konst, som ramat in några tavlor till oss, och sedan stannade jag också till och handlade på Malmborgs på Erikslust, en butik som jag väldig sällan besöker. Därefter körde jag hem och det var dags att börja fixa med kvällsmaten. Ja - som vanligt var det Sven som gjorde det mesta. Han är verkligen händig i köket, min man. När jag var på Malmborgs fick jag ögonen på deras läckra räkmackor så en sådan inköptes och för att dela till förrätt. Den var verkligen lika god som den såg ut. Liksom fläskkarréerna som var grillade sedan tidigare, men som nu lades i gräddsås (lugn - det var Mildas 4 % matlagningsgrädde) för att kännas nylagade. Det blev verkligen gott. Vi satt ute och åt, fast att det inte var jättevarmt. Sedan flyttade vi in för att se "Lotta på Liseberg".

Jag har bokat in träningstider för både tisdag och onsdag, men under eftermiddagen och kvällen kände jag att jag behöver en sovmorgon. Jag behöver varva ner. Trots att jag bara jobbat 1,5 månad sedan förra semestern så är jag verkligen uppe i varv. Nu känner jag att jag måste följa min egen strategi, nämligen att fokusera, att ge mig själv egen tid, att se till att jag kan slappna av. Så jag har avbokat morgondagens träningspass, men fortfarande kvarstår passet på onsdag. För det är ju så att träningen är viktig i strategin, men får inte ta över och bli fanatisk.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229