Första delmålet nått

Jag sa ju att jag inte skulle väga mig mer än en gång i veckan i fortsättningen, men jag var ju tvungen i morse att kolla om jag nått mitt första delmål (< 80 kg) ...... och det hade jag. Vägde närmare bestämt 79,8 kg och har gått ner 4,5 kg på 8 dagar.
Nu är nästa delmål < 75 kg och sedan är det MÅL!
Trots skoskavet från i går snörade jag på mig skorna i morse och gick en ny runda på Strandhem. Den blev lite kortare än i går, så nästa gång får jag utöka den lite.
Jag gick 1,57 km och det tog 18.10 minuter.

Jag lyckades också komma överens med RunKeeper, men att publicera resultatet till Facebook lyckades jag inte med. Det verkar som att många har samma problem som jag (när man söker på RunKeepers support).

Efter jobbet idag gav jag mig iväg till Xtravaganza Limhamn och tränade i 1 timme där. Började med cross-trainer, sedan styrketräning på de 12 maskinerna, lite vibrationsträning (har aldrig provat det förr), sit-ups och avslutning med en stund på massagesängen.
Verkligen härligt att ha kommit igång med mitt nya rörliga liv.

När jag kom hem tog jag hand om mitt skoskav, som nu var en jätteblåsa med massor av vätska i. I morgon får det nog bli ett par andra (gamla och ingångna) skor.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229