Första dagen med nya strategin

I går tillkännagav jag för mina medarbetare och kollegor hur jag kände och min nya strategi. I dag var det dags att använda mina nya verktyg. Hur gick det då?

Jo då det gick väl sådär. Även jag behöver vänja mig vid den nya ordningen.

I går kväll skrev jag ett yttrande som skulle in till domstol på torsdag. En av mina deadlines denna veckan. Jag skickade det i dag, dvs två dagar innan deadline och det kändes superbra.

Jag hade också en diskussion i ett vårdnadsärende med en kollega som inte har jobbat så mycket med sådana ärenden, men som nu är önskad av flera klienter. Det visade sig att hon gjort ett superbra jobb och tänkt helt rätt. Jag kunde dock komma med lite goda råd och synpunkter som förhoppningsvis gör det hela ännu bättre. Det känns bra att kunna coacha en kollega på det här sättet.

Jag fick undan en del e-post som jag besvarade och bokade in möten de kommande veckorna. För att ge mig själv en rimlig arbetsbörda lade jag mig verkligen vinn om att ställa rimliga krav på mig själv.

Nästa steg är att blockera tid i kalendern för att jobba med ärendena och - viktigt så klart - att hålla sig till just det som är planerat. Redan nu har också vid duktiga administration lagt upp varje fredag till mig som telefontids-dag för befintliga klienter.

Det kändes faktiskt riktigt bra och jag känner att mitt "gamla jag" håller på att återvända. Samtidigt fick jag ytterligare bevis på att det finns så många människor omkring mig som vill mig väl och som bryr sig. Det känns skönt.Efter arbetsdagens slut var jag inbokad på två pass på gymmet dels Vibrogym Mix strength & cardio, dels Rörlighetsträning. Det förstnämnda var precis vad det låter som, ett pass med både styrka och puls. Svettig värre en dag som i dag när det var ca 27 grader varmt. Rörelseträningen är helt underbar och jag tycker mig faktiskt ha blivit rörligare och smidigare, vilket är precis syftet och avsikten med den typen av träning.

Som vanligt fick jag en enorm energikick av träningen och just träningen är något som jag verkligen kommer att prioritera och inte välja bort i min nya strategi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229