Förkylning och avslutat projekt

Annelie kände sig förkyld och febrig igår och gick och lade sig tidigt. På natten vaknade hon och hade frossa. För första gången på tre år kontaktade hon jobbet och ”sjukade” sig. Även Sven lät krasslig i halsen, men vägrade medge att han kände sig förkyld. Själv hade jag svårt att sova och funderade på våra projekt som vi har på gång.

På grund av den oroliga natten, och när jag äntligen hade somnat, ”försov” jag mig och vaknade inte förrän kvart i nio. Eftersom vi ville bli klara med ”garageprojektet” hoppade jag över morgonpromenaden. Efter frukosten gick Annelie och lade sig på soffan och vi fortsatte med garaget. Det mesta fick vi monterat, men det visade sig att vi behövde några ytterligare upphängningsanordningar och att andra, som vi köpt, inte behövdes.

Annelie gick verkligen på halvfart så det var klokt av henne att stanna hemma och kurera sig.

Vi åt en gemensam lunch och sedan lade sig Sven och jag och njöt av solen ett par timmar. Trots förkylningen ville Annelie åka och handla och jag följde med. Vi började på Bunnings där vi lämnade tillbaka vissa grejer och kompletteringsköpte det som saknades. Vi köpte också saker till vårt nästa projekt (”köksprojektet”). Sedan fortsatte vi till Aldi och slutligen till Chemist Warehouse (apotek och mycket mera).

Foto: Shane Taylor

När vi kom hem tog jag en dusch och jobbade sedan lite. Så himla bra att kunna ha access till vår molnserver var man än befinner sig i världen. Det underlättar verkligen tillvaron och gör att jag kan ha koll på vad som händer på hemmaplan. Att kolla min mail och ha koll på mina ärenden, även om de bevakas av kollegorna, gör att jag kan stressa av under semestern.

Till kvällsmat blev det en supergod kycklingsoppa, som lär vara bra vid förkylning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229