Fastighetsmässa

Eftersom Sven är kund på Ahlsell sedan flera år tillbaka, blev vi inbjudna till Fastighetsmässa i dag på Kockum Fritid.Det börja de med Fastighetsmässa på Kockum Fritid med cirka 60 utställare. Vi fick lära och höra mycket intressant och mycket som kan ge både ekonomiska och miljömässiga besparingar. Helt klart givande.


Efter ett par timmar på mässan slappade vi lite i cafeterian med lite dricka. Klockan 19.30 gick vi upp till konferensdelen där borden stod uppdukade. Vi var nog 350-400 personer som serverades och underhölls.Sittningen började med lottdragning. Där alla våra namn lagts i en skål och drogs av Ahlsells personal. Vi har aldrig tur i lottdragningar, men hör och häpna Sven vann en omgång munstycken som man monterar på kranarna för att spara vatten (och miljö).

Sedan var det min tur! Jag vann en spa-upplevelse för två på Ystad Saltsjöbad. Allt ingår utom dryck till maten. Värdebeviset gäller t o m maj 2013, så det lär bli en helg till våren som vi ska tillbringa i Ystad.

Jättekul att vinna. Vi som aldrig brukar vinna utan bara bidrar till lottvinsterna med att vi köper lotter, vilket går till vinsterna som andra lägger beslag på.

 Sedan blev det mat. Vi fick baconrullad kyckling med brytbönor och råstekt potatis. Öl, vin och vatten/lättöl att dricka. Sedan blev det dessert (Tiramisu), kaffe och avec. Rikligt och generöst, både vad gäller mat och dryck. Efter maten blev det Stand Up Komedi med Robin Paulsson.
 Det blev sammantaget en mycket trevlig, givande, lärande och underhållande kväll. Vi var mycket nöjda när vi begav oss hem. 
 Tyvärr blev kvällen sen och jag kunde inte hålla min föresats att komma i säng senast klockan 23, men det var det värt! Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229