Fårskocken är samlad

Efter en hyfsad natt vaknade jag vid 7-tiden. Det blev en mysig och god frukost tillsammans i skuggan på balkongen och ca 30 grader varmt.

Utsikten från vårt sovrum.

Det blev en riktigt avkopplande dag. Carina, Annelie och barnen gick först en tur i omgivningen och hittade en ”närbutik”. Efter att de kommit hem med maten gick de till stranden. Sven och jag stannade hemma för att vänta på att Andreas, Hanna och barnen skulle komma. Under tiden vi väntade satt jag och myste i poolloungen.

De installerade sig i poolhuset. Vi åt lunch tillsammans och sedan var det baddags för barnen. Så klart. Och badade gjorde de, flera timmar i flera omgångar. De hade det jätteroligt tillsammans alla kusinerna.

Efter flera gånger bad och solbad lade jag och lade mig i skuggan i loungen och somnade en stund. Så skönt.

Sedan förbereddes kvällsmaten, med problem att få igång barbecuen, utan grilltändare eller tändvätska. Med envishet och diverse attiraljer lyckades det till slut. Kvällsmaten var räddad.

Så kom kvällens gäster Monique och Alex, vänner till Annelie från Australien som flyttat tillbaka till Frankrike och som nu tog sig till Spanien för att träffa henne, och oss.

Det blev en väldigt trevlig kväll som kommer att bli en repris i morgon.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Så härligt det ser utnouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229