Ett slut och en början

I dag har jag avslutat en fas i livet känns det som.

Jag har avslutat mitt medlemskap i Xtravaganza (utan uppsägningstid - av olika skäl) och det känns verkligen som att avsluta en fas i livet.

Jag har levt intensivt med Xtravaganza så länge. Denna gången har det varat i 1 år och 7 månader. Jag har varit engagerad och motiverat, bloggat och varit inspiratör.


Jag har älskat att gå och träna på Limhamnsanläggningen. Jag har deltagit i gruppmötena.Det har verkligen varit ett sätt att leva. Xtravaganza och hälsokonsulterna har hjälpt mig att gå ner
26 kg och att få kontroll på min kropp och min vikt (nåja, det sistnämnda nästan i alla fall).

Jag kommer att ta mycket med mig från Xtravaganza, inte minst den mentala träningen som är så viktig och som jag gör regelbundet. Jag har också fått med mig hur härligt det är att styrketräna. Visst har jag gjort det tidigare, men då på Friskis & Svettis. Hos Xtravaganza tränade man i en lugn härlig miljö och det är en himla skillnad mot gymmet på Friskis.


Sist men inte minst kommer jag att ta med mig de fyra ledstjärnorna, som hjälper en att få balans i livet.


Mental träning - Mental näring - Rörelseglädje - God energi
 
Helt klart är att dessa fyra ledstjärnor kommer jag alltid att ha med mig och när jag känner att jag får obalans i livet ska jag tänka på dem och fundera över hur jag ska uppnå balans igen och var obalansen finns.
 
Men ...... nu är det dags att gå vidare .... och jag kan göra det genom att vara stark i det jag lärt mig hos Xtravaganza.
 
I dag var jag alltså på min nya träningsanläggning Form och Figur på Limhamn. Jag fick först en personlig introduktion på de olika maskinerna. Om jag räknade rätt var det 10 maskiner. Man tränar 40 sekunder på varje maskin, byter mellan varje maskin och kör pulshöjande träning, 20 sekunder tar varje byte. Sammanlagt 28 minuter blir ett helt träningspass.
 
Som med all träning kan man ta ut sig hur mycket man vill, men eftersom man "bara" kör 40 sekunder på varje station känns det inte betungande och man blir inte uttråkad. Det kändes verkligen superskönt efteråt ......... och det tog alltså bara 28 minuter ....... !
 
 
 Så nu ska detta bli min nya fas i livet och det känns verkligen rätt!
 
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229