Ett projekt avslutat och ett annat påbörjat

I dag blev det dags för ny morgonpromenad och i dag utökades den till 4 km. Jag gick lite ny sträcka, men valde en gammal på slutet. För att komma upp i 4 km gick jag en extra ”sväng”.

Annelie kör iväg till jobbet idag, trots förkylningen, precis innan jag kom hem.

Efter frukosten avslutade Sven och jag vårt garageprojekt. Här är bild för och efter.

Bilder för och efter

Efter att vi avslutat ”garageprojektet” gav vi oss på nästa, nämligen ”köksprojektet”. Annelie vill byta ut sin randiga kakel och vi satte igång att demontera den gamla kakel.

Det gick över förväntan och vi var klara till lunch.

Vår tanke i dag var att åka till svenska konsulatet och rösta. Enligt deras hemsida är konsulatet öppet varje torsdag kl 12.30-15.00. Annelie gick från jobbet efter lunch för att kunna köra dit. När vi väl kom dit möttes vi av dessa skyltar.

Efter ca en timme lämnade vi Perth centrum och begav oss mot Cannington. På vägen ringde Annelie till kakelbutiken och fick veta att hennes kakel hade kommit så vi åkte dit och hämtade det.

Så klart fick vi som vanligt en utmärkt måltid, lagad av Annelie, till kvällsmat.

Jag måste också berätta att vårt besök i Perth gick i fiskmåsens tecken. Även om fiskmåsen är en skränande och mattiggande fågel så tycker jag även att det faktiskt är en väldigt vacker fågel. Så här kommer lite ”mås-bilder” och lite andra ”fågelbilder”.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229