Energisk efter BNI, nöjd efter jobbet och kräkfärdig efter träning

Tisdag och BNI, som alltid. I dag var jag den lyckliga som fick gå på BNI. Kollegan Jan och jag brukar turas om att gå på BNI-mötena. De ger verkligen energi och det är så härligt att träffa alla positiva människor, både teammedlemmarna och gästerna.

Men innan BNI i dag så blev det ett besök hos Flowernail och Pamela. Det var dags att fixa till naglarna. Ca var 4:e vecka går jag och får fixat naglar och fransar. Det är i princip den enda lyx jag unnar mig.

Arbetsdagen blev riktigt bra idag. Ett synnerligen bra och givande klientbesök, ett telefonsamtal med en advokat i Kroatien tillsammans med kollegan Anders som pratar språket. Både vi och advokaten var nöjd med samtalet. Jobb med olika ärenden fortsatte under dagen. Jag kände mig riktigt nöjd med resultatet.

Det var en strålande höstdag i dag. Frost på morgonen så att jag fick skrapa bilrutorna, eftersom jag inte satt i motorvärmaren än. Jag var inte bered på att det skulle frysa. Under dagen hade jag flera gånger anledning att stanna upp och njuta av utsikten över havet och bron. Precis efter solnedgången blev utsikten dock riktigt magisk, men molnen som såg ut att ligga under bron och som var guldkantade av solen. Bilden ger inte upplevelsen riktig rättvisa, men är ett gott försök.

Jag har inte varit och tränat på två veckor. Det är verkligen inte bra, men det har delvis berott på jobbet, delvis på att jag har varit på konferens/seminarium i förra veckan. Det märktes idag, när jag äntligen kom iväg och tränade, att träning och kondition är färskvara. Det var ett pass med Multiträning, dvs med skivstång, med sprudlande Annica (som var med i Spanien som coach).

Som sagt våra träningspass är 25 minuter långa, men det är intensiva 25 minuter. När jag tränar ger jag 100 procent och i dag blev jag riktigt kräkfärdig måste jag erkänna. Men jisses så skönt det kändes efteråt. Nu är jag på gång igen och träningen ska inte försummas. Jag mår för övrigt så himla bra efter träningsresan och efter att jag har levt sunt under flera månader. Denna känsla vill jag behålla ”for ever”. Med den viktminskning, som jag går in för, kommer jag att må ännu bättre.

På tal om att må bättre så blev jag informerad om Omega 3 och 6 oljan Zinzino och vilken betydelse den har för hälsan och välbefinnandet. Har i te bestämt mig än om jag ska testa det. Är det någon som har erfarenhet av detta? Är det bluff eller är det en unik produkt som håller vad den lovar?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En härlig känsla när kroppen är riktigt trött efter fysisk aktivitetnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229