Energipåfyllning och pepp

Tisdag igen, tidig morgon igen, BNI igen. Jag har sagt det förr, men det förtjänar att upprepas. Frukostmötena med BNI Bron är verkliga energigivare. Vårt team som f n består av 18 medlemsföretag och 1 sökande, är så himla trevligt. Det är emellertid inte bara syftet med våra träffar, att ha trevligt, utan huvudsyftet är att göra fler och bättre affärer. Att det också är trevlig är ju en bonus.

I dag var vi många med flera nya gäster och även det gav nytt liv och energi i teamet. Det som också var upplyftande var att flera kom och sade att de läser min blogg och att de också läser mina FB-inlägg. Ännu mer glädjande var att de håller med i mina synpunkter.

Energipåfyllningen gav effekt hela dagen, som sedan ägnades åt polisförhör på Rättscentrum och protokollgenomgång efter en asylutredning.

Dessutom blev det go-fika, som Leif bjöd på som uppmuntran till det goda oktoberresultatet. Ny energipåfyllning och pepp.

På kvällen var det dags för nästa energipåfyllning för dagen.

Då var det dags för Kretsstyrelsemöte för Centerpartiet. Som vanligt blev det intressanta, kreativa och givande diskussion med ett gäng supertrevliga människor.

Jag är verkligen glad att jag tillhör detta parti och får förmånen att samarbeta med alla dessa positiva centerpartister.

Efter mötet hade jag en diskussion med styrelsens ordförande om vilket ansvar en medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) i kommunen har. Härligt att kunna bidra med sina kunskaper.

När jag lämnade mötet gick jag genom Caroli City och möttes av nedanstående skyltning. Ursäkta mig, det må vara hur trendigt som det vill, men jag tycker inte att det är trevligt att skylta på det här sättet, med döskallar och skelett.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229