En skön dag vid poolen.

När jag vaknade i morse, efter en orolig natt, kunde jag konstatera att förkylningen kändes betydligt bättre (eller sämre beroende på från vilket perspektiv man ser det). Som vanligt blev det frukost på balkongen (i blåsten) och medan vi förberedde oss för lite poolhäng kom städerskan och fixade vår lägenhet.

Vi hade fått svar, via SMS, från Ving att det finns plats till oss på öturen i morgon. Så kl 14.00 skulle vitvara vid receptionen och betala.

Förmiddagen tillbringade vi vid poolen och sedan intog vi, som vanligt lunchen på balkongen.

Efter lunch gick vi till receptionen och betalade utfärden samt konstaterade att ett nytt sällskap ”nyanlända” stod och köade i receptionen med ett glas juice i handen. Precis som vi för tre dagar sedan.

Vi knatade sedan i väg till Hotellets Supermarket för att inhandla bl a bullar till i morgon, eftersom vi ska hämtas tidigt. På vägen dit fick vi skjuts av hotellets el-shuttle tillsammans med Ving-värdarna.

Sedan begav vi oss ner till poolen igen och hade en skön eftermiddag på andra sidan poolen, där det var sol. 100 % avkoppling, No stress.

I går hade vi tänkt att gå till bufférestaurangen, men halvvägs dit kom jag på - de har stängt på onsdagar - så det fick bli al a carte-restaurangen igen. Även i går kväll var det live musik och vi åt grillad fisk.

I dag blev det vårt första besök på bufférestaurangen och det var en helt ok upplevelse. Både soppa, fisk, kött, grönsaker och sallader och sist men inte minst desserter.
En härlig och avkopplande dag är till ända.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229