En road trip till Trelleborg

Började dagen med en skön morgonpromenad. Det blev 3 km på 34 minuter. Jag försöker variera mina promenader, även om de bara företas inom vårt bostadsområde - Strandhem. Det är ganska roligt att gå runt på våra gångar (våra små smala gator kallas gångar). Man håller koll på vad som händer på området, t ex alla ny- och tillbyggen.

Efter frukosten blev det ett kortare ”besök” på kontoret och jag hann få in en kort bevisuppgift till tingsrätten.

I dag var jag förordnad som offentligt biträde till tre personer som är överlämnade till rättspsykiatrisk vård (LRV). Så jag gav mig ut på en road trip till Trelleborg och den nya rättspsykiatriska kliniken där.

Det var som vanligt en trevlig upplevelse i den fina byggnaden, med en trevlig sakkunnig och vänliga och trevliga klienter. Efter drygt en timme var de tre förhandlingarna över och jag gjorde en avstickare in på Netto, där jag gjorde ett klipp på tre Zoegas kaffe för 79 kr.

Jag var tillbaka i Malmö lagom till lunch. Sedan ägnade jag mig åt såväl skrivarbete, klientsamtal, lite poesi och planering inför ett telefonmöte i morgon. När jag var klar med mitt yttrande fick jag fin respons av klienten.

På kvällen var det dags för träning på SHE igen. Idag var det vibro och egen styrketräning som gällde. Jag har verkligen kommit in i ett träningsflow. Mitt mål är dels rejäl viktminskning, dels att vara hyfsat tränad inför träningsresan i oktober. Det ser väl ganska hyfsat ut tycker jag.

Jag lägger in alla mina träningar i en app som heter TrainingGoal. Jag gillar appen. Man för en bra överblick över sin träning och man kan sätta upp olika mål som man vill uppnå

Efter träningen ägnade jag mig åt att försöka hitta ett boende när vi ska till Madeira till nyår. Jag hittade ett till hyfsat pris i ett av de nyare områdena i Funchals utkant. Där ska vi bo i 11 nätter.

Vad sägs? På bild ser det i vart fall bra ut.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Alltid roligt med positiv feedbacknouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229