En riktigt bra dag

I dag har det verkligen varit en riktigt bra dag. Jag har nog fått mycket av de fyra ledstjärnorna.

Rörelseglädje
Började morgonen (som jag gjort nu i över två veckor) med en härlig promenad. Trots att det regnade när jag började gå ut fick det mig inte att tveka, utan jag tog på mig en regnjacka och startade promenaden. Under den dryga haltimme jag gick slutade regnet och det blev ganska varmt där innanför regnjackan.


På kvällen, efter min Lifte Time-träff, blev det 1 timme styrketräning på Xtravaganzas maskiner i den sköna träningslokalen. Efter detta kände jag mig behagligt trött och mycket nöjd med mig själv.

Mental Näring
Ett sätt för mig att få Mental Näring är att ägna mig åt mitt älskade arbete. Mitt jobb är både min inkomstkälla och mitt stora intresse.

Idag har jag haft en mycket bra dag på jobbet och jag har blivit riktigt nöjd med de resultat jag åstadkommit. Detta gav mig Mental Näring.

Sedan har jag också varit på Xtravaganzas Life Time-träff. Vi var fler denna gång än förra och det blev ett glatt återseende av tre min tidigare Intensivgrupp. Jätteroligt att se att de mådde bra och klarat att hålla vikten, trots sommar och semester.

Sist men inte minst umgicks jag med min man när jag kom hem och tillsammans drack vi kaffe och såg bl a på Dallas.

Mental träning
Det första jag gjorde i morse var att lyssna 15 minuter på CD-skivan. Det är Life Time-skivan jag lyssnar på nu och det spår jag kör heter Omgivning, beteende och förmåga.

God Energi
Ja nu när jag går på Helfart, så är ju detta det enklaste att åstadkomma. Med tre soppor om dagen får man i sig precis vad man behöver i vitaminer och mineraler m.m. Dessutom mår man riktigt bra med Helfart. Inga problem om vad man ska ha t ex till lunch, middag och mellanmål.

Balans
På Xtravaganza pratar man mycket om att han ska hitta rätt balans i livet. Man ska hitta balansen mellan de fyra ledstjärnorna och på så sätt få livshjulet att snurra jämt och utan obalans. Det uppnår man genom att få rätt mängd av de fyra ledstjärnorna.


Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229