En riktig jobbedag

Egentligen har jag inte mycket spännande att skriva om. Jag kan ju inte skriva mycket om mitt jobb och klienter av sekretesskäl.

I dag var det en sådan dag som bestod av mycket jobb, jobb, jobb. Det blev både planerade och spontana klientbesök. Telefonsamtal och mail som vanligt.

Jag hade två deadlines som skulle fixas och det gjorde jag innan jag gick hem, som vanligt. Jag är faktiskt stolt över att så gott som alltid hålla mina deadlines. Alltid kan man ju inte säga för alla missar något någon gång. Det är alltid lika förargligt. Men vi har ett bra system för att hålla koll på detta.

Ett annat system vi har är Kats, ett tidredovisningssystem som är framtaget för att passa just advokatbyråer och juridiska byråer. Tidredovisningssystemet började vi använda den 1 juni i fjol. I systemet finns även dokumenthanteringssystem. Det har varit knöligare att börja använda. Nu har jag emellertid gett mig ”den” på att jag ska jobba med det till 100 %. Under den vecka som gick har jag verkligen försökt lära mig systemets alla fördelar. Det går bättre och bättre och känns jättebra.

Nu sitter jag i soffan och tittar på ett av favoritprogrammen, nämligen Let’s Dance. Njuter av en avkopplande kväll, som vanligt med mitt Rooibos te.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229