En produktiv lördag

I dag var en sådan där dag när man bara hinner med massor.

Vi hade planerat att fixa vissa saker och förutom det så blev också annat gjort. Dagen började med att jag skulle ha sovmorgon. Jag hade t o m avbokat min träningstid kl 08.00 för att jag inte skulle behöva vakna och stiga upp så tidigt. Vad händer då? Så klart vaknar jag kl 07.30 och kan inte somna om. Blev dock kvar i sängen och läste några kapitel ur boken Hjärnstark; Hur motion och träning stärker din hjärna. Mycket intressant och stärker mig i att träning inte bara är bra för fysiken, utan också för psyket och för att motverka stress.

Efter frukosten åkte vi till Velltra i Vellinge där vi köpte 250 kg dansk sjösten. Sedan hem igen och lastade av stenen och till Limhamn, där vi lastade bilen inför Svens aktivitet i morgon. Vi lastade också en del prylar som vi har ute för försäljning och som vi hade köpare till.

Nu hade klockan hunnit bli en bit över tolv och det var dags för lunch. Fast att vädret verkligen inte lockade till utomhusaktiviteter, mulet och 6 grader plus. Brr. Men vi samlade ihop oss och gav oss ut. Vi hade ju ett projekt som vi grunnat på under lång tid. Ja enda sedan i höstas. Att fixa till vår vildvuxna kvadratiska rabatt framför huset.

Förra helgen planterade vi i rabatten och nu var det dags att göra klart. Att lägga markduk och sjösten, samt placera ut belysningen. Vi höll på i cirka två timmar och blev så nöjda med resultatet.

Så nu är det bara att vänta på att vårvärmen och solen kommer tillbaka och att växterna livas till och skjuter i höjden. I rabatten har vi också lagt en automatbevattning som går på timer, så det finns goda förutsättningar för att så ska bli fallet.

Vad hann vi mer med under dagen? Jo vi tvättade, sålde undan flera av vår grejer som vi har ute för försäljning. Jag klippte Sven. Jag hann också med att färdigställa ett yttrande som ska in till tingsrätt till på måndag, och skickade det till klienten för synpunkter.

I morgon ska både jag och Sven jobba. Sven ska åka till Andreas och fixa lite i trädgården tillsammans med honom.

Lördagen har varit en bra dag. En fridag, men en dag med full sysselsättning ändå. Det känns jättebra. Så skönt att vara delaktig i det som vi vill göra i hus och trädgård, fast att jag jobbar så mycket. På vardagarna tar jobbet och träningen så mycket tid. För att inte tala om alla andra aktiviteter som jag är inblandad i; Fiberföreningen, CK Malmö, representant för CK Malmö i C:s Kretsstyrelse, C:s Nomineringskommitté, C:s Remissgrupp för Hälsa, vård och omsorg, osv. Så när helgen kommer är det härligt att åtminstone ägna en av dagarna åt privata angelägenheter och hus, hem och trädgård.

Det största avståndet mellan två människokärlek missförståndet.

Citat av Tomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229