En lugn dag

I dag blir det ett superkort inlägg, för inte mycket har hänt eller blivit gjort i dag.

Så var vi tillbaka efter en härlig helg i Margaret River i sköna Cannington. Borta bra, men hemma bäst. Ja vi känner oss verkligen som hemma hos Annelie. Nu när vi inte har huset på Madeira längre så får detta vara vår andra hem, vilket det också känns att det är. Vi är ju också den typen av människor att vi känner oss hemma där vi är och vi har också en förmåga att anpassa oss efter miljö och omständigheter. Därför har vi alltid sagt att vi ska ”gå hem” när vi ska gå till vårt hotell på en semesterort.

Vi sov hyfsat länge – det blev ingen morgonpromenad – och åt frukost länge.

Det regnade häftigt under natten, men på morgonen hade regnet upphört. Det var emellertid molnigt och bara 15 grader. Vi satt därför inne och åt frukost, med värmaren tillslagen.

Jag satte mig och jobbade och bloggade lite och Sven pysslade med lite av varje. Inte ska man vara helt sysslolös på semestern. 😊

Efter ett tag tog vi tag i ytterligare ett projekt – Att räta Annelies brevlåda. När Annelie var i Sverige senast hade hon inbrott i sin brevlåda. Hon har själv försökt att räta till den, men det har inte blivit så bra. Nu fixade vi till det så att det såg något bättre ut och var lättare att låsa.

Jag tvättade, fortsatte att jobba och Sven lade sig och ”solade i skuggan”. Så gick eftermiddagen tills Annelie kom hem.

På kvällen blev det Annelies supergoda pumpasoppa. Tyvärr ingen bild på den :) . Därefter "plågade" Annelie oss med damning och dammsugning. Det var så att t o m grodan blev tyst, eller i vart fall hördes den inte i oväsendet..

Det blev sedan en lugn och avslappnad kväll framför TV:n med flera favoritprogram och rabarberpaj med vanlijsås + Hibiskuste.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229