En ledig lördag

Jag började denna sköna lördag med träning på vårt härliga gym. Idag blev det Indoor walking och Rörelseträning. En mycket skön kombination.

Jag skrev härom dagen att jag hittat ett boende på Madeira, men tyvärr fick jag aldrig någon bekräftelse på det, så det blev att hitta ett annat istället. Det gjorde jag också och där blev det en bekräftelse direkt och t o m en mailkontakter med värden. Så nu har vi med säkerhet ett boende, inte bara flyg och bokat bord nyårsafton.


Det blev en riktigt skön och avkopplande lördag. Inga måsten. Inget arbete. Bara vara.
Det är helt underbart att ha en sådan dag någon gång då och då.

Jag unnade mig också en stund i solstolen och bara njöt av total avkoppling. Ja jag slumrade faktisk till där i solen i stolen.
Eftermiddagskaffet avnjöts på vår bakgård och då började vi diskutera nästa års semestrar.
Alla säger ju att jag ska jobba mindre och resa mer, så det får väl bli så. Mer om den planeringen kommer en annan gång, en annan dag i en annan blogg. Men jag kan säga så att planerna är långt framskridna.

På kvällen hade vi ”kräftskiva” på tu man hand. Det var jättegoda, färska turkiska kräftor. Köpta på Malmborgs i Limhamn. Kan verkligen rekommenderas. För att äta mer än kräftor hade vi också så gjort en väldigt god ost- och tomatpaj.


Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Låter som om du haft en härlig dag. Och det låter bra med planeringen framöver tycker jag. ❤️nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229