En ”lat” vecka

Alltså den här veckan har verkligen varit en lat sådan, om man tänker på morgonpromenader, antal steg per dag och träning. Inte en enda morgon har jag promenerat. Inte en enda dag har jag tränat. Inte en enda dag har jag kommit upp i 10 000 steg.

Om man däremot ser det arbetsmässigt så har jag verkligen inte varit lat. Det har varit full fart hela veckan, med domstolsförhandlingar, polisförhör, deadlines, telefonsamtal med både befintliga och nya klienter, konsultation med kollegor och handledning till de biträdande juristerna. Det har kommit både positiva och negativa beslut under veckan.

Att veckan har varit så arbetsfylld och hektisk har så klart betydelse för träningsfrekvensen. Jag har emellertid också varit trött på morgonen när jag blivit väckt och därför - om inte somnats om så legat och slöat i sängen.

Så därför har jag bestämt mig för att i morgon blir det sovmorgon på riktigt. Ingen radio som startar och väcker mig. Ingen tid att passa. Bara njuta av fridagen (fast att jag ska jobba en del så småningom). Jag känner verkligen att jag behöver en veckas andningspaus från ambitionen att gå ner i vikt och träna.

Men lugn ...... Nästa vecka ger jag järnet igen.

Gillar